Værdioptimering

Hvor kan virksomheden styrkes

Udnyt din virksomheds fulde potentiale igennem værdioptimering!

Vi oplever, at mange virksomheder ikke udnytter det fulde potentiale, som produkter, medarbejdere eller markedsposition berettiger til.

Med MOMENTUMs værdioptimeringskoncept sikrer du dig, at din virksomhed får et grundigt eftersyn; fra den valgte selskabsstruktur over din organisation og økonomistyring til potentielle opkøb eller frasalg – og alt det der ligger mellem disse områder. 

Sammen med dig, dine nøglemedarbejdere og evt. din bestyrelse og andre rådgivere gennemgår MOMENTUMs team hele virksomheden og giver dig en oversigt over områder, hvor virksomheden kan styrkes. Vi vurderer også, hvad tidshorisonten er på de forskellige tiltag, og vi sparrer med dig omkring hvilke tiltag, der skal sættes i gang først

En værdioptimering sikrer, at du som virksomhedsejer og/eller -leder får mest mulig værdi ud af virksomheden, enten i form af højere omsætning og indtjening eller via reduceret risiko. Desuden vil en værdioptimering betyde, at virksomheden er bedre fremtidssikret, hvis ejerleder eller andre nøglemedarbejdere forsvinder. 

Værdioptimering er derudover et nyttigt redskab i forbindelse med salgsmodning af en virksomhed, hvor mange af de forbehold, en potentiel køber kan have, kan elimineres på forhånd. Det er vores erfaring, at en del virksomhedsejere gerne vil sælge deres virksomhed, men at virksomheden er ikke klar. Det er den, når vi sammen har været igennem en struktureret værdioptimering

Profilbillede af Poul Erik Wagner partner hos Momentum P/S

Ønsker du at høre mere om værdioptimering?

Kontakt mig venligst på telefon eller mail

Poul Erik Wagner

Partner