Partnere

Hos MOMENTUM sammensætter vi altid det stærkest mulige hold til løsning af en konkret opgave. Derfor har vi tilknyttet et antal personer med erfaring og kompetencer fra specifikke brancher, som vi vil inddrage i de enkelte sager, når det giver mening.

Partner

Morten har gennem årene rådgivet på mere end 55 virksomhedshandler indenfor et bredt udvalg af industrier.

Morten har erfaring med alle faser af en virksomhedshandel men har specifikke kompetencer indenfor områder som salgsmodning, finansiering, optimering, vækst- og strategianalyse og transaktionsstrategi.

Mortens tidligere ansættelser tæller bl.a. Nordic M&A, Deloitte og Nordea, og han har mere end 30 års erfaring med rådgivning af og arbejde med danske erhvervsvirksomheder.

Partner

Martin har 20 års erfaring med køb og salg af virksomheder og har deltaget i mere end 50 transaktioner på tværs af brancher.

Martins erfaring dækker alle aspekter af virksomhedshandler, og hans kernekompetencer ligger indenfor proces- og projektstyring, udarbejdelse af salgsmateriale og styring af due diligence.

Martin har tidligere været ansat i SEB Corporate Finance og hos Polaris Private Equity, ligesom han har drevet selvstændig rådgivningsvirksomhed.

Partner

Poul Erik har gennem mere end 25 år deltaget som rådgiver i et stort antal køb og salg af virksomheder indenfor en bred vifte af brancher.

Poul Erik har arbejdet med alle faser af virksomhedshandler og har sine kernekompetencer indenfor salgsmodning, generationsskifte, optimering, forretningsudvikling, due diligence og transaktionsstrategi.

Poul Erik er tidligere partner og indehaver i Deloitte og har derudover drevet selvstændig virksomhed indenfor ledelsesrådgivning og bestyrelsesarbejde. Han har således stor erfaring med rådgivning af og arbejde med erhvervsvirksomheder.

Partner

Evan har gennem mere end 25 år deltaget som rådgiver i forretningsudvikling af familievirksomheder, generationsskifte og kapitalfremskaffelse

Evan har arbejdet med alle faser indenfor forretningsudvikling og har sine kernekompetencer indenfor vækststrategi, generationsskifte, kapitalfremskaffelse og optimering

Evan er tidligere partner i Ernst & Young og har som speciale forretningsudvikling af familievirksomheder og kapitalfremskaffelse