Om MOMENTUM

Flere end 100 virksomhedshandler

MOMENTUM er en partnerejet virksomhed, der leverer uafhængig finansiel rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder. Vi rådgiver primært om køb og salg af virksomheder, generationsskifter, kapitaludvidelser og  værdiansættelse, og har mange års erfaring med at hjælpe sælgere og købere af mindre og mellemstore virksomheder til et godt resultat. 

Partnerejet virksomhed

Erfarne medarbejder

MOMENTUMs partnere har tilsammen gennemført mere end 100 virksomhedshandler og ved derfor, hvad en succesfuld virksomhedshandel kræver.

Hos MOMENTUM arbejder vi udelukkende med mindre og mellemstore virksomheder, fordi det er her, vi kan gøre en forskel, og fordi det er det, vi brænder for. Vi forstår, hvad det vil sige at eje og drive en mindre virksomhed, så vi kan tage højde for virksomhedens styrker og svagheder i processen. 

Vi har mange års erfaring med køb af salg af mindre og mellemstore virksomheder, både i Danmark og på tværs af grænser, og vi kan derfor, sammen med dig som sælger, designe den rigtige proces og finde den eller de rigtige købere til din virksomhed.

Tre mænd i skjorter på kontor, hvor de alle sidder ved kontorborde
  • at et tæt og ærligt samarbejde med vores kunder er vejen frem – det bedste resultat kræver fuld commitment fra os begge.
  • at vi sammen med dig som sælger kan realisere de værdier, der findes i din virksomhed, samtidigt med at vi finder det rigtige fremtidige ”hjem” for den
  • at vi sammen med dig som køber kan få købt den rigtige virksomhed til den rigtige pris på de rigtige vilkår.
  • at vi som professionel rådgiver kan og skal tale et sprog, som er til at forstå.
  • at vi holder hvad vi lover. Dermed gør vi os fortjent til og lever op til den store tillid, vores kunder viser os
  • hvor vigtigt det er, at du kan koncentrere dig om at drive din eksisterende forretning. Derfor gør vi alt for at minimere de ressourcer, du skal bruge på processen

Kontakt os for mere information

Vil du vide mere?

Vores rådgivning er baseret på dyb involvering af erfarne medarbejdere, der alle er partnere i MOMENTUM. Hos MOMENTUM kan du derfor være sikker på, at de personer, du møder i starten af processen, også er dem, der gennemfører din virksomhedshandel og følger den helt til dørs. Vi sætter en ære i at holde, hvad vi lover, og vi er først tilfredse, når du som klient fortæller os, at vi kan være det.