Salg af virksomhed

Vi arbejder kun for dig

Salg af virksomheder er en tillidssag

Salg af virksomhed er noget, som mange virksomhedsejere kun oplever én gang i livet. Derfor er det i høj grad en tillidssag, og hos MOMENTUM kan du være helt sikker på, at din virksomhed er i de bedste hænder hos erfarne rådgivere. Salg af virksomheder er vores kerneydelse, og hos MOMENTUM har vi mange års erfaring og mange gennemførte virksomhedssalg på CV’et.

Som kunde hos MOMENTUM kan du altid være sikker på, at vi leverer 100% uafhængig rådgivning. Vi arbejder kun for dig, og vi har ingen andre interesser, end at din virksomhed bliver solgt på en måde og til en pris, som du er tilfreds med. Vi styrer og koordinerer hele processen, så du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed, selv mens salget pågår. Som virksomhedsejer og kunde hos MOMENTUM afgør du selv, hvor meget du ønsker at involvere dig i salgsprocessen, men i udgangspunktet tager vi os af hele processen fra analyse af behov for salgsmodning og –forberedelse, over udarbejdelse af præsentationsmateriale og analyse af potentielle købere til køberkontakt, forhandling af kontrakt og afslutning af handlen. Du vil blive holdt fuldt orienteret og opdateret i løbet af processen, og det vil naturligvis være dig som ejer, 

der træffer alle endelige beslutninger. Desuden vil vi bruge dig og/eller din organisation som sparringspartner i hele forløbet, men det vil være vores opgave at gøre det så nemt som muligt for dig.

Samarbejde ved salg af din virksomhed

Et succesfuldt virksomhedssalg er resultatet af en række faktorer, hvor forberedelse er den vigtigste; det vil sige, at virksomheden skal være klar til et salg, og processen skal være tilrettelagt på den bedst mulige måde. Når du samarbejder med MOMENTUM, bruger vi den første periode af samarbejdet på at lære virksomheden grundigt at kende. Dermed bliver vi i stand til at vurdere, om din virksomhed er klar til en salgsproces, eller om der er områder i virksomheden, der skal forbedres for at optimere mulighederne for et godt salg. Samtidigt bliver vi klædt på til at tilrettelægge det rigtige forløb frem mod gennemførsel af salget af din virksomhed og til at udarbejde det rigtige markedsføringsmateriale, ligesom kendskabet giver os forudsætningerne for at forudse de indvendinger og bekymringer, køberne vil kunne lægge frem i løbet af forløbet.

Ønsker du at høre mere om salg af virksomhed?

Kontakt os gerne for at høre mere.